Механізми управління конкурентоспроможністю підприємств: маркетингова складова

  • Мандич О. В. Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
  • Науменко І. В. Луганський національний аграрний університет
Ключові слова: конкурентоспроможність підприємства, конкурентні переваги, маркетингова діяльність, аграрне підприємство, ефективність

Анотація

В статті розглянуто економічну сутність категорій «конкурентоспроможність», «конкурентні переваги» та «маркетинг», а також проаналізовано особливості їх поєднання за всіма складовими, зокрема, за товарною, ціновою, збутовою політиками та за комунікаціями, при формуванні та підвищенні рівня конкурентоспроможності аграрних підприємств.

Опубліковано
2020-02-14
Номер
Розділ
Статті